Recetat

Recipe Image

Mish pule në salcë të bardhë

Përbërësit: 600 gram mish i bardhë, 1…
Recipe Image

Mish pule i mbështjellur

Përbërësit: Mish i bardhë pule i prerë…
Recipe Image

Jona zogu i pjekur

Përbërësit: 1 zog (nga përafërsisht 1,6 kg.),…
Recipe Image

Kofshë dhe mbikofshë në salcë nga sherbelja dhe hudhër

Përbërësit e nevojshëm: – 400gr. Kofshë me…
Recipe Image

Çorbë të zogut

Përbërësit:• 500 gram mish zogu të Jonës•…