Рецепти

Recipe Image

Печено Јона Пиле

Состојки: 1 пиле (од приближно 1,6 кг),…
Recipe Image

Роловано пилешко

Состојки: Пилешко бело месо сечено на шницли…
Recipe Image

Пилешко во бел сос

Состојки: 600 грама бело месо, 1 главица…
Recipe Image

Копан со надкопан во сос од жалфија и лук

Потребни состојки: – 400гр. копан со надкопан…
Recipe Image

Пилешка чорба

Потребни состојки: • 500 грама Јона пилешко…
Recipe Image

Пилешки копан и надкопан со зеленчук

Потребни состојки: • 5 копани со надкопан•…