25 March 2021

Mish pule i mbështjellur

Përbërësit:

  • Mish i bardhë pule i prerë në shniclla
  • 200 gr. Proshutë e prerë në copa
  • 200 gr. kaçkavall
  • Pemë të thata(kajsia, boronicë e kuqe, rrush i tharë)
  • 200 gr.. proshutë e prerë në copa
  • Krip dhe piper

Përgatitja:

Mish i bardhë i pulës, shtypet si shnicëll, hollohet sipas dëshirës ( proshutë, kaçkavall dhe pemë të thara) mbështillet rrotull dhe kthehet në proshutë. Piqen në  200 gradë në furrë nën foli për 30 minuta si dhe 15 minuta pa te, që të piqen mirë.

Similar recipes