Finaly Ours

Zog i freskët, i madh

Product Image

Filetë e freskët zogu

Product Image

Kofsha me mbikofsha zogu të freskëta

Product Image

Zog i freskët, i sapo ngrirë

Product Image

Filetë zogu, i sapo ngrirë i freskët

Product Image

Kofsha me mbikofsha zogu të sapo ngrira, të freskëta

Product Image
Product Image

Kualitet kulmor

Kapacitet bashkëkohor me pajisje më moderne sipas standardeve më të larta të UE-së në lidhje me mbrojtjen e ambientit jetësor, mbrojtjen shëndetësore dhe mirëqenien kafshëve si dhe mbrojtjen dhe sigurinë gjatë punës.

Product Image

Prodhime ekologjike

Me prodhimin e mishit të shpendve vendor, do të sigurohet plasman i mishit të pulës së ftohur, të ferskët i cili i plotëson kriteriumet më të ashpra për siguri dhe kualitet të ushqimit.

Product Image

Standardet botërore

I gjithë prodhimi i plotëson standardet dhe legjislativën e BE-së dhe stamndardet e veçanta të KFC-së.

Recetat

Recipe Image

Jona zogu i pjekur

Përbërësit: 1 zog (nga përafërsisht 1,6 kg.),…
Recipe Image

Mish pule në salcë të bardhë

Përbërësit: 600 gram mish i bardhë, 1…
Recipe Image

Mish pule i mbështjellur

Përbërësit: Mish i bardhë pule i prerë…
Të gjitha recetat

Mendimi i juaj
Ne e vlerësojmë mendimin tuaj për prodhimet tona