Finaly Ours

Свежо пиле

Product Image

Свежо пилешко филе

Product Image

Свеж копан со надкопан

Product Image

Свежо замрзнато пиле

Product Image

Свежо замрзнато пилешко филе

Product Image

Свежо замрзнат пилешки копан со надкопан

Product Image
Product Image

Врвен квалитет

Современ капацитет со најмодерна опрема согласно највисоките ЕУ стандарди во однос на заштитата на животната средина, здравствената заштита и благосостојбата на животните како и заштитата и безбедноста при работа

Product Image

Еколошки производи

Со производство на домашно живинско месо, ќе се обезбеди пласман на свежо разладено пилешко месо кое ги исполнува најстрогите критериуми за безбедност и квалитет на храна.

Product Image

Светски стандарди

Целокупното производство ги исполнува стандардите и легислативата на ЕУ и посебните стандарди на КФЦ

За нас

види повеќе

Рецепти

Recipe Image

Печено Јона Пиле

Состојки: 1 пиле (од приближно 1,6 кг),…
Recipe Image

Пилешко во бел сос

Состојки: 600 грама бело месо, 1 главица…
Recipe Image

Роловано пилешко

Состојки: Пилешко бело месо сечено на шницли…
сите рецепти

Ваше мислење
Ние го цениме вашето мислење за нашите производи